2goBeyonD: training & coaching


Kommerdijk 23 6691 MK Gendt
0644516103 Klik om te bellen

Over 2goBeyonD: training & coaching

Zelfbewust en energiek leven en werken. Dat is in deze snelle maatschappij maar al te lastig. We razen maar door en zijn druk bezig om alle ballen in de lucht te houden. Ondertussen staan we steeds minder stil bij onszelf en wat wij zelf nodig hebben om volledig tot ons recht te komen. Met alle gevolgen van dien: stress, disbalans, burn-out…

Via mijn trainingen en coaching help ik medewerkers in organisaties en individuen om vitaler, zelfbewuster & effectiever te zijn. Dat doe ik door ze uit hun comfortzone van 'de waan van de dag' te halen en hen te leren de voor hén juiste prioriteiten te stellen in leven en werk. 
Het effect? Duurzame inzetbare medewerkers, die met meer werkplezier en bevlogenheid en minder stress een hogere arbeidsproductiviteit hebben.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking met een kop koffie/thee, neem contact met me op!

Foto's

Hoe houd jij alle ballen in de lucht?

Advies op gebied van

Coaching en trainingen
Competenties
Duurzame inzetbaarheid
Loopbaan
Management en leiderschap
Persoonlijke effectiviteit
Vitaliteit

Artikelen

Stress les(s)

Is het niet gek? Op allerlei terreinen nemen we maatregelen om dreigende risico’s te voorkomen, zoals het poetsen van onze tanden tegen gaatjes of de veiligheidsnormen aan kerstversiering vanwege...

Onze locatie

2goBeyonD: training & coaching


Kommerdijk 23 6691 MK Gendt
0644516103 Klik om te bellen