Administratiekantoor Amsterdam Hard Advies


Kabelweg 57 1014 AB Amsterdam
020-2082118 Klik om te bellen

Over Administratiekantoor Amsterdam Hard Advies

Hard Advies is er voor alle ondernemers.
Van klein tot middelgroot.

Wij bieden een brede dienstverlening waarmee wij al uw administratieve en financiële zorgen uit handen kunnen nemen. Hieronder vindt u een overzicht van hoe wij u verder van dienst kunnen zien:

Advies bij het schrijven van uw ondernemingsplan

Het starten van een bedrijf is een spannende onderneming. U gaat veel tijd en geld investeren en u wilt natuurlijk dat deze investering loont. Hard Advies helpt startende ondernemers door mee te denken over het ondernemingsplan. De ervaren professionals van Hard Advies hebben veel kennis over startende bedrijven in verschillende sectoren en helpen u graag op weg.

Belastingadvies

Belastingaangiftes zijn nooit leuk om te doen. Een foutje is bovendien snel gemaakt en dit kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijf. Hard Advies kan alle belastingaangiften voor uw verzorgen, zoals OB aangiftes, IB aangiftes, BTW, enzovoort. Ook als u zelf uw belastingaangiften doet is Hard Advies u graag van dienst als u advies nodig heeft.

Salarisadministratie

Hard Advies kan de salarisadministratie voor uw bedrijf doen. De salarisadministratie wordt opgeslagen op onze beveiligde servers. De administratie kan dus te allen tijde door u geraadpleegd worden. Uw personeelsleden hebben online inzage in hun loonstroken en hun jaaropgave. Wijzigingen worden door ons kosteloos verwerkt. Tevens verzorgen wij de aangifte voor de loonbelasting. Wij geven u persoonlijk fiscaal advies om uw belastingdruk zo laag mogelijk te houden.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voor contact bel direct met 020 – 208 2118 of gebruik het contactformulier

Advies op gebied van

(Loon)administratie

Onze locatie

Administratiekantoor Amsterdam Hard Advies


Kabelweg 57 1014 AB Amsterdam
020-2082118 Klik om te bellen