Adviesbureau APB


Princenhagelaan 1A2 4813 DA Breda
076 - 3030793 Klik om te bellen

Over Adviesbureau APB

Adviesbureau APB helpt werkgevers, directies en HR afdelingen op HR/P&O gebied: wij ontzorgen organisaties daadwerkelijk.

Of het nu vraagstukken op het gebied van instroom, doorstroom of uitstroom van personeel is, of organisatievraagstukken wij helpen u op maat, professioneel en deskundig.  

APB-ers kunnen worden ingezet op strategisch, tactisch of operationeel niveau. Wij zijn HR specialisten, adviseren en implementeren. Wij vinden het leuk om zaken voor elkaar te krijgen, op uw locatie of vanuit onze vestiging in Breda.

Zoekt u een tijdelijke invulling van uw HR/P&O functie, dan bent u bij ons eveneens op het goede adres.

Werving, Search & Selectie van specialisten, management en/of HR functies. functiebeschrijvingen en -waardering, arbeidsvoorwaarden/beloningsvragen, ziekteverzuimbegeleiding, duurzame inzetbaarheidsprogramma's, arbeidsrecht/ontslag, maar ook voor HR beleid, strategische personeelsplanning, fusies/overnames of cultuur- en veranderingstrajecten. 

Wij bestaan ruim 34 jaar, hebben een leuk, hecht en professioneel HR team/medewerkers en hebben bewezen dat onze aanpak werkt. Referenties zijn beschikbaar.

Foto's

Kantoor Adviesbureau APB Breda

Advies op gebied van

Arbeidsmarkt
Arbeidsongeschiktheid
Arbeidsrecht
Arbeidsvoorwaarden
Coaching en trainingen
Competenties
Duurzame inzetbaarheid
Functiewaardering
Fusie/overname/reorganisatie
Ontslag (voorkomen)
Performance management
Re-integratie
Werving & Selectie

Artikelen

Ontslagbesluit

Afspiegelingsbeginsel Bij het vervallen van uitwisselbare functies gaat het ontslagbesluit uit van het afspiegelingsbeginsel. Dit afspiegelingsbeginsel houdt in dat aan de hand van een indeling in leeftijdsgroepen...

Kantonrechtersformule 2009

De oorspronkelijk in 1996 opgemaakte formule is op onderdelen aangepast en geldt per 1 januari 2009. De beweegredenen en toelichting zijn neergelegd in de zogenoemde “Aanbevelingen”. Deze naam geeft meteen...

Arbeidsvoorwaardennotitie 2019

Voor u ligt wederom onze jaarlijkse arbeidsvoorwaardennotitie. Een traditie waar wij in 1987 mee zijn begonnen. Inmiddels dus 32 jaar oud! Toen nog op papier en inmiddels in een digitale versie om voor...

Onze locatie

Adviesbureau APB


Princenhagelaan 1A2 4813 DA Breda
076 - 3030793 Klik om te bellen