sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Boschstraat 45
    6211 AT Maastricht
  • 0433510710

De Vries Human Accompany Roland

Roland de Vries*human accompany is een zelfstandig en onafhankelijk bureau in de Maastrichtse markt.

Individuele aandacht en maatwerk, in combinatie met vakmanschap in begeleiding, staan bij ons hoog in het vaandel. Human accompany betekent voor ons, begeleiden en ondersteunen met respect voor eigen persoonlijkheid en verantwoordelijkheid. Er voor zorgdragen dat door een optimale ondersteuning en begeleiding op de achtergrond, de hoofdpersoon optimaal tot zijn recht komt.

Bij de individuele begeleiding heeft iedere kandidaat een eigen ervaren consultant die verantwoordelijk is voor de gehele begeleiding. Door deze consultant kan, in overleg met de kandidaat, parallel aan de begeleiding extra deskundigheid ingeschakeld worden. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn om zware psychosociale problematiek te verwerken of ter versterking van de marktbewerking, het in beeld krijgen van een financieel scenario etc. Deze consultant is ook verantwoordelijk voor de communicatie met de opdrachtgever.

Roland de Vries*human accompany beschikt over een breed netwerk van contacten op alle niveaus. Actieve deelname in een brede variƫteit van formele en informele verbanden is voor ons een vanzelfsprekendheid. Door de eigen sociale wortels in de directe regio hebben wij zicht op en gevoel voor lokale nuances, spreken wij het Limburgs dialect en zijn wij in staat om harten en deuren te openen.

Foto's van De Vries Human Accompany RolandDe Vries Human Accompany Roland in het kort

Advies op gebied van

  • Arbeidsmarkt
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Coaching en trainingen
  • Loopbaan
  • Ontslag (voorkomen)