De Personeelsman


Forum 26 3995 ZH Houten
06-24692599 Klik om te bellen

Over De Personeelsman

De Personeelsman helpt werkgevers bij het oplossen van vragen over personeel. Deze vragen ontstaan vaak door vervelende situaties op het werk. Denk aan verzuim & re-integratie maar ook ontslag bij werknemers die disfunctioneren, zich misdragen of vaak ziek zijn.

Deze vragen ontstaan vaak door onduidelijkheid of door miscommunicatie. Wij voorkomen dit liever en zorgen er voor dat alles goed geregeld is. Denk aan een arbeidsovereenkomst, personeelsregeling en functiebeschrijving. Alle documenten zijn geactualiseerd aan de nieuwe (WWZ) wetgeving en je hebt je personeelsdossier op orde. Dat komt later van pas als het minder gaat met het functioneren van de werknemer of met de financiën van het bedrijf.

Wij kunnen je op allerlei manieren helpen: voor langere tijd (bijv. een vaste specialist bij jou op locatie, inhuur voor projecten en interim), maar zeker ook voor korte opdrachten. Je schakelt dan alleen een specialist in als jij hem nodig hebt. Wij lossen dan je vraag zo snel mogelijk op. Dit doen wij online, telefonisch en op locatie in de regio Utrecht.

Zo komen we naar je toe om samen de gesprekken te doen, maar je kunt ook bellen of mailen en zelf aan de slag gaan met hulp van onze e-books of onze 100+ tools met desgewenst onbeperkt advies.

Wij hebben voor alle lastige trajecten eenvoudige stappenplannen die wij voor jou op maat maken. Je weet dan precies wat je te wachten staat. Wil je liever zelf aan de slag? Wij geven je vooraf tips & trucs en doen achteraf de controle van het gespreksverslag.

Je hebt hiermee je personeelszaken prima op orde zodat je focus kunt houden op je eigen werkzaamheden of het ondernemen. Dit doen wij niet met een abonnement of via uurtje factuurtje zoals bij advocaten, accountants etc., maar spreken vooraf een prijs met je af. Flexibeler en duidelijker kan haast niet.

Bezoek onze website en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Daarmee houden we je op de hoogte van actualiteiten, gratis e-books en kortingsacties.

Advies op gebied van

(Loon)administratie
Arbeidsmarkt
Arbeidsongeschiktheid
Arbeidsrecht
Arbeidsvoorwaarden
Coaching en trainingen
Loopbaan
Ontslag (voorkomen)

Onze locatie

De Personeelsman


Forum 26 3995 ZH Houten
06-24692599 Klik om te bellen