Jozien Wijnakker | haptotherapie & coaching


Omval 142 1096 HX Amsterdam
06 12654494 Klik om te bellen

Over Jozien Wijnakker | haptotherapie & coaching

Goed voelen
Heb je last van innerlijke onrust en zit je wel heel veel in je hoofd? Zorg je voor de hele wereld en vergeet je jezelf? Vind je het lastig om ruimte in te nemen? Blijf je zaken alsmaar uitstellen?
Gaat dit ten koste van je gezondheid en van gemak in relaties? Worstel je daar al langer mee, niet gewend om hulp te vragen?
Professionele begeleiding op basis van haptonomie kan je steun en richting bieden. Je leert goed te voelen om jezelf goed te voelen.Individuele coaching op basis van haptonomie.
????
Draagkracht & Veerkracht
Met stevige draagkracht en enthousiaste veerkracht kun je problemen die op ieders pad komen het hoofd bieden. Haptotherapie helpt je daarbij. Je voelt je weer verbonden met jezelf, met anderen en met je omgeving. Juist het non-verbale contact helpt trouw te blijven aan jezelf, heldere grenzen te stellen en nodigt uit tot zelfzorg. Om zo gezond en plezierig als maar kan verder te kunnen.
????
Thuisraken in je lijf
Als je jezelf bent voorbijgelopen dan moet je wel stilstaan bij je zelf. Het blijkt nodig om inzicht te krijgen in onbewuste patronen die je geen goed (meer) doen. Ook om eventueel oud zeer serieus te nemen, te verteren en te integreren in je levensverhaal. Het goede nieuws is, dat door vertrouwd te raken met je binnenste, je zelfvertrouwen als vanzelf toeneemt. Juist door goed te voelen ga je je goed voelen.
????
Boek: ONDERBROKEN | contact met je wijze lijf
Dit boek schreef ik tijdens de lock down in 2020. In het eerste deel van dit boek kun je lezen over het contact met jezelf. Met je lijf, je gevoel, je verstand en je intuïtie. In het tweede deel over het contact met de mensen om je heen. Daarin schrijf ik over: ontmoeting, gezonde grenzen, affectieve communicatie en over herstel van onderbroken contact met jezelf en anderen. Het boek is te bestellen via deze site: www.jozienwijnakker.nl/winkel. Als je hierover vragen of opmerkingen hebt dan lees ik dat graag via contact@jozienwijnakker.nl
????
Podcast over haptotherapie
Door collega-haptotherapeut Esther Molenaar www.esther-molenaar.nl werd ik uitgenodigd om een podcast op te nemen over haptotherapie naar aanleiding van dit boek. Fijn om zo samen meer bekendheid te geven aan ons vak. Ook via www.haptotherapieforum.nl vind je veel actuele informatie over deze begeleidingsvorm.
????
Hartelijke groet, Jozien

'Een sprekend mens is te helpen' & 'Loving what is"

Foto's

boek: Onderbroken | contact met je wijze lijf

Advies op gebied van

Coaching en trainingen
Competenties
Loopbaan
Performance management
Re-integratie
Werving & Selectie

Certificeringen

vrijgevestigd | https://www.linkedin.com/in/jozienwijnakker/

Onze locatie

Jozien Wijnakker | haptotherapie & coaching


Omval 142 1096 HX Amsterdam
06 12654494 Klik om te bellen