P&O Service Noord-Nederland


Agaatstoep 11 9403 ST Assen
+31630016175 Klik om te bellen

Over P&O Service Noord-Nederland

Eigenaar / Zelfstandig Professional
P&O Service Noord-Nederland
Assen, Drenthe

HR werk:

Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Visie

In Noord-Nederland zijn veel ondernemers actief. Jonge bedrijven, ondernemers met personeel, bedrijven die plotseling een enorme groei doormaken. Deze bedrijven hebben vaak één ding met elkaar gemeen: personeelszaken vergen kennis, veel tijd en het houdt de eigenaar/ondernemer af van zijn hoofdtaak.

Mijn visie is dat een ondernemer niet per definitie een Personeelsmanager hoeft te zijn. Maar hij moet wel een goed werkgever zijn! P&O zaken zijn vaak ingewikkeld en tijdrovend, waardoor ze ongewild misschien onvoldoende aandacht krijgen. En iets wat onvoldoende aandacht krijgt, verwatert en veroorzaakt op de lange duur problemen.

P&O Service Noord-Nederland zorgt ervoor dat u als ondernemer de zorg voor uw mensen en uw personele zaken goed heeft geregeld. Zodat u zich kunt concentreren op dat waar u goed bent: uw bedrijf leiden en verder ontwikkelen.

Mijn motto: Voorkomen is beter dan genezen!

MatriXmethode Practitioner:

In het kader van genezen is het nu ook mogelijk om gebruik te maken van MatriXmethode coaching. Met deze methodiek worden belemmeringen, die zijn ontstaan door trauma of angst, door de persoon zelf opgelost, zonder erover te hoeven praten. Het fragment of de somatische pijn die erdoor is ontstaan, kan de persoon zelf ontladen en opruimen, met de hulp van de coach, die gerichte vragen stelt op basis van NLP.

Geschikt voor medewerkers met 'sociaal zware' dossiers die vollopen door alles wat in hun hoofd is opgestapeld, voor hulpverleners die (te) veel hebben meegemaakt en voor cliënten die nog niet behandelbaar zijn omdat er iets in de weg zit wat eerst weg moet.
Voor iedereen die vastloopt op zaken die ze niet hebben verwerkt en daardoor belemmeringen vormen voor het functioneren.

Ook voor kinderen biedt het uitkomst, wanneer het hoofd te vol zit en ze alle informatie niet geordend hebben opgeslagen. Het kind ervaart drukte en warrigheid, wordt door ouders en docent niet begrepen en lopen zo achterstand in het leren op. Ze kunnen zaken niet snel vinden en daardoor lijkt het of het niet goed kan leren. Maar dat is niet zo. Ze weten alleen niet zo goed hoé ze moeten leren. Wij geven ze een systeem om dat op te lossen.

Samen de regie op verzuim en re-integratie:

Als verzuimcoach sta ik tussen de drie belangrijkste partijen, als coach, vraagbaak, casemanager en verbinder. Zo zorgen we ervoor dat iedereen de goede stappen doet en alle stappen goed doet.

Als de verbinder tussen de partijen zorg ik continue voor begrip, vertrouwen, voortgang, controle en verzuimreductie. Want alle zaken worden doordacht, adequaat en gericht op duurzaam herstel opgepakt.


Kernwaarden:

- plezier in alles wat ik doe;
- oprechte aandacht;
- oog voor de mens in de organisatie;
- samenwerking in succesvol ondernemerschap.

Foto's

P&O Service Noord-Nederland in het kort

Advies op gebied van

Arbeidsmarkt
Arbeidsongeschiktheid
Arbeidsrecht
Arbeidsvoorwaarden
Coaching en trainingen
Competenties
Duurzame inzetbaarheid
Functiewaardering
Loopbaan
Ontslag (voorkomen)
Re-integratie

Onze locatie

P&O Service Noord-Nederland


Agaatstoep 11 9403 ST Assen
+31630016175 Klik om te bellen