Sermone BV


Anne Frankstraat 14 2162 JP Lisse
0252427929 Klik om te bellen

Over Sermone BV

Sturen op ontwikkeling

Sermone helpt organisaties met ontwikkeling en groei van mensen en teams. Voor ons is een organisatie pas succesvol als mensen er met plezier samenwerken. Dit houdt voor ons in dat kwaliteit in communicatie, leiderschap en samenwerking een bewuste keuze zijn en de basis voor professionele en persoonlijke ontwikkeling van alle deelnemers aan de organisatie. Om samen doelen te realiseren.

Sermoneis specialist in leiderschapsontwikkeling, coaching, teamontwikkeling, training en opleiding . Onze aanpak is gericht op effectiviteit in communicatie, samenwerking en leiderschap. Wij werken met teams en individueel, in het Nederlands en Engels.

Onze manier van doen is betrokken, integer en daadkrachtig. Vanuit onze specialisatie bieden wij maatwerk aan onze opdrachtgevers. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van internationaal human resource management. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Bij (beursgenoteerde) multinationals en Nederlandse organisaties. In de profit en not-for-profit sector.

Advies op gebied van

Coaching en trainingen
Competenties
Duurzame inzetbaarheid
Loopbaan
Re-integratie

Onze locatie

Sermone BV


Anne Frankstraat 14 2162 JP Lisse
0252427929 Klik om te bellen