Toproc Projectmanagement & Organisatie Adv


Lamoen 10 6003 CG Weert
06 50216474 Klik om te bellen

Over Toproc Projectmanagement & Organisatie Adv

Toproc werkt aan de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Onze dienstverlening richt zich voornamelijk op projecten die verbetering van het functioneren van mens en organisatie ten doel staan. Dit doen wij door advisering van management, individuele loopbaanbegeleiding, personal coaching en het aanbieden van workshops. Ook individuele re-integratietrajecten worden door ons uitgevoerd.
Onze consultants zijn dan ook uw deskundige gesprekspartner bij het nemen van de beslissingen op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom. Bij groei van uw organisatie verzorgen wij indien nodig het volledige werving en selectieproces.
sinds eind 2010 vervult toproc tevens een rol als consulent voor leden welke zijn aangesloten bij het poortwachtercentrum Weert. Binnen deze samenwerking tussen een 45-tal organisaties staat duurzame inzetbaarheid, delen van kennis en verbinden van capaciteit centraal.

Wij gaan in onze aanpak uit van de positieve eigenschappen van organisaties en hun medewerkers en sturen aan op het maken van bewuste keuzes.

Advies op gebied van

Arbeidsmarkt
Arbeidsongeschiktheid
Arbeidsvoorwaarden
Coaching en trainingen
Competenties
Loopbaan
Ontslag (voorkomen)

Onze locatie

Toproc Projectmanagement & Organisatie Adv


Lamoen 10 6003 CG Weert
06 50216474 Klik om te bellen